Általános szerződési feltételek

Vásárlási és Szerződési Feltételek

 

Megrendelés folyamata

kyokei.hu internetes portál segíti Önt az informálódásban. A terméket bemutató oldalon megtalálja a termék részletes leírását, jellemzőit, technikai adatait.

 

A termékek leírása, ismertetője a gyártók/importőr által megadott információk alapján készültek. Ezek összeállításánál maximális figyelemmel jártunk el, igyekezve, hogy semmiképpen ne adjunk félreérthető információkat. A termékeket bemutató képek garantáltan a termékről készültek.


A terméket ismertető oldalon áron lehetősége van az adott termék megrendelésére. A közölt ár bruttó (ÁFÁ-t is magában foglaló) vételár. Alapértelmezetten Forintban (HUF) -(választhatóan Euroban).  A feltűntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek.
Külföldi vásárlók számára az ár Euróban is feltüntetésre került, aktuális valuta vételi-árfolyamon számítva.

 

 

A megrendelés lépései:

 • 1, A Termék, majd a kermék színének kiválasztása
 • 2, Szállítási és fizetési mód kiválasztása - itt láthatja az Önre vonatkozó szállítási költségeket
 • 3, Számlázási, szállítási adatok  és Személyes adatok megadása
 • 4, Megrendelés gombbal a megrendelés elküldése

 

Megrendelés beérkezésének nyugtázása

A megrendelés sikeres elküldését az internetes oldalon, az elküldést követően azonnal visszaigazolja rendszerünk. A megrendelés megérkezését pedig elektronikus levélben (email) jelzi vissza - "Visszaigazolàs megrendelés beérkezéséről". Az emailben az elfogadott ÁSZF csattolásra kerül.

A megrendelés teljesíthetőségéről később informáljuk.

 

 

Megrendelés elfogadása, szerződés létrejötte

Amennyiben a megrendelt terméket cégünk szállítani tudja, "Megrendelés visszaigazolása" emailt küldünk  Önnek.  Ezzel a visszaigazolással a megrendelés beérkezését cégünk elfogadta.

 

Távollévők közötti szerződés jön létre a Megrendelő, mint Vevő és visszaigazolásban leírt cég, mint Eladó közt, az alábbi feltételek szerint:

 • Eladó köteles a megrendelt terméket a "Megrendelés visszaigazolás"-ban leirtak módon a megrendelésben Szállítási címként megadott címre eljuttatni. A termék vételára, a megrendelés/ kiszállítás közti, 5%-ot meghaladó EUR/HUF középárfolyam-változása esetén változhat!
 • Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szállítási címként megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat , amely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza, a fizetési feltételek szerint kifizetni.  Fizetőeszköz valuta neme választása szerinti HUF vagy EUR. Bankkártyás fizetés csak HUF-ban lehetséges!
 • A honlap használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve magyar.
 • Az esetleges jogviták elbírálására Felek a Miskolci Városi Bíróság illetékességét kötik ki. Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló rendelet szabályai az irányadóak. 

Szállítási határidő

 • Raktáron lévő termékeknél, amennyiben külön megegyezés nincs rá, 5 munkanapon belül, VIP szállítás esetében 3 munkanap.
 • Beszállítói raktárról érkező termékeknél beszállítói beszállítás függvényében, beérkezést követően mint raktárról.
 • Előrendelt termékek esetében, beszállítói visszaigazolás alapján. Raktári beérkezést követően mint raktárról. 
 • Előrendelt vagy beszállítói raktárról szállítható termékek esetében minden szállítási határidő kizárólag tájékoztató jellegű. 
 • Késedelemért felelősséget nem vállalunk. Következményi kárfelelősségünket kizárjuk. Kiszállítás késhet időjárás, járatszervezési vagy egyéb okok miatt. 

 

Az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek. A szerződéseket az Eladó iktatja, utólag hozzáférhető.

 

 

Megrendelés elutasítása, törlése

Adatbázisunk a lehető leggyorsabban követi a saját és partnereink raktárkészlet mozgásait, ennek ellenére előfordulhat, hogy a megrendelt termék nem szállítható. Ez esetben Megrendelése elutasításra / sztornózásra kerül, erről emailben értesítjük. Cégünk erre vonatkozóan  felelősséget nem vállal. Következményi kárfelelősségünket kizárjuk. - Ez esetben nem jön létre szerződés.

 

 

Átvételi módok, Szállítási díjak

Az átvételi módokat és azok költségét a termék mellett, illetve azok kosárba kerülésekor láthatja. 

  

Személyes átvétel

Személyes átvétel DÍJMENTES.

A megrendelt termék(ek) személyesen átvehetők a központi raktárunkban Budaörsön.i raktárban lehet átvenni. A termékek átvétele egyeztetett időpontban lehetséges.

A termékek csomagolásának méretéről informálódjon és ellenőrizze járműve lehetőségeit!

 

Ingyenes kiszállítás

A terméke(ke)t 15 munkanapon belül címére szállítjuk. Ez egy áruterítő csomagküldő szállítás, nincs lehetőség időpont egyeztetésre. A termék átadás a ház/ lakás bejáratánál történik. A szállítónak nincs lehetősége beüzemelésre, sem műszaki átadásra. 

 

Expressz házhozszállítás futárszolgálattal

Termék kiszállítása csomagküldő futárszolgálattal történik, visszaigazolástól számítva 72 órán belül.

A termék átadás a ház/ lakás bejáratánál történik. A szállítónak nincs lehetősége sem beüzemelésre, sem műszaki átadásra. 

 

Termékeink kiszállítási díja benne van az árban, Önnek nem jelent további költséget.

 

 

Szakértői átadás Tipp!

Önnel egyeztetett időpontban lakásának tetszőleges helyiségébe elhelyezzük a megvásárolt terméket. A terméket összeszereljük, üzembe helyezzük. Szakértő kollegánk bemutatja a termék működését. Az Ön esetleges egészségügyi problémáit megismerve tanácsot ad a leghatékonyabb használatra.

Szakértői átadás díja:  25.000 Ft 

 

Ajándékba küldés

Küldheti a terméket meglepetésként - ajándékba. A rendelés megadásakor kérjük a megjegyzés rovatba beírni, hogy "AJÁNDÉKBA KÜLDÉS"

 

 

Masszázsfotelek, masszázsmedencék esetében kérem informálja cégünket, az Ön egyedi lakókörnyezeti adottságairól. Pl. tetőtér,  csigalépcső, szűk lépcsőház, kis lift stb.

 

 

ÁTVÉTELKOR futárszolgálati szállítás esetén

Szállítói átvétel esetén kérjük, ellenőrizze a csomag sértetlenségét. Bármilyen rendellenességet tapasztal, kérjük vetessen fel jegyzőkönyvet a szállítóval, a későbbi igazolás megkönnyítésére.

 

Fizetési módok

Készpénzes fizetés

A termék átvételekor készpénzben fizethet. Magyarországon csak Forintban tud fizetni! 

 

Banki utalás

Fizetheti számláját banki utalással. Nagyobb összegek esetében biztonságos és gyors megoldás. Az utalás igen gyorsan, 1-2 munkanap alatt megérkezik számlánkra.

 

 

Elállás

A vevő jogosult a következők szerint a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mailen az info[kukac]kyokei.hu címen,  >>Elállási nyilatkozat letöltése

 

Az e pontban foglaltak kizárólag a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személyre vonatkoznak, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, valamint az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje (a továbbiakban Fogyasztó).

 

A terméknek, több termék szolgáltatásakor az utoljára szolgáltatott terméknek, a Fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától számított tizennégy (14) napon belül a szerződéstől indokolás nélkül elállni.

 

Mikor gyakorolható az elállási jog

 Fogyasztót a szerződés megkötésének a napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja elállási jogát.
 

Ha a Fogyasztó elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) a jelen ÁSZF 1. pontjában feltüntetett elérhetőségek igénybevételével a Szolgáltató részére. A Fogyasztó határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát a Szolgáltató részére.

 

A Fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy elállási jogát jelen ÁSZF-nek megfelelően gyakorolta.

 

Mindkét esetben a Szolgáltató e-mailben haladéktalanul visszaigazolja a Fogyasztó elállási nyilatkozatának megérkezését.

 

Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a Fogyasztó az erre irányuló nyilatkozatát 14 naptári napon belül (akár a 14. naptári napon) elküldi a Szolgáltatónak.

 

Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, e-mail vagy telefaxon keresztül történő értesítés esetén az e-mail illetve a fax küldésének idejét veszi figyelembe a Szolgáltató a határidő számítás szempontjából. A Fogyasztó levelét ajánlott küldeményként adja postára, hogy hitelt érdemlően bizonyítható legyen a feladás dátuma.

 

A Fogyasztó elállás esetén köteles a megrendelt terméket a Szolgáltató 1. pontban feltüntetett címére indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni. A határidő betartottnak minősül, ha a Fogyasztó a 14 napos határidő letelte előtt elküldi (postára adja vagy az általa megrendelt futárnak átadja) a terméket.

 

Költségek

A termék a Szolgáltató címére történő visszaküldésének költsége a Fogyasztót terheli. Az elállás kapcsán a Fogyasztót alap esetben más költség nem terheli.

 

Kivételek

Azok a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy a Fogyasztó a Szolgáltató által felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő átvételi/fuvarozási módot választott.
Pl. drágább gyorsabb futárszolgálat, VIP átadás, beüzemelés, banki utalás helyett bankkártyás fizetés. 
 • Bankártyás fizetés esetén a bank jutaléka, 3% , igénybevett szolgáltatás
 • Kiszállításhoz kapcsolt beüzemelés, összeszerelés szintén igénybevett szolgáltatás, akkor is ha ez nem került külön tételként feltüntetésre, értéke 15.000 Ft
 
Az egyeztetett kiszállítás megkezdését követő elállás, vagy át nem vétel esetén is keletkezik visszaszállítási költség, ami a vevőt terheli:
 
0-5 kg 2.000 Ft
5-40 kg 5.000 Ft
40-75kg 7.000 Ft
75-110 kg 10.000 Ft
110-150 kg 15.000 Ft

 

Ha a Fogyasztó eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a Fogyasztó elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül a Szolgáltató visszatéríti a Fogyasztó által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási (kiszállításért fizetett) költséget is.

 
Visszafizetés
 A Szolgáltató jogosult a visszatérítést mindaddig visszatartani, amíg meg nem bizonyosodott a termék állagáról, sértetlenségéről.
 

A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmaz a Szolgáltató, kivéve, ha a Fogyasztó más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag a Fogyasztót semmilyen többletköltség nem terheli.

 

A Fogyasztó felelősségre vonható a termékben bekövetkezett rongálásért, értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat, vagy szakszerűtlen használat miatt következett be.

Előrendelt (a Vevő személyéhez kötött, illetve utasításai alapján, kifejezett kérésére beszerzett) terméket nem áll módunkban visszavenni!

 

Fontos!

A nem rendeltetésszerű használatból eredő károkat, hiányosságokat a vásárló köteles megtéríteni!

Terméket kizárólag előzetes időpont egyeztetetés után áll módunkban átvenni! 

 

Garancia, Szerviz

Termékeinket a gyártók által biztosított, a Fogyasztóvédelmi Törvényben előírtakkal összhangban lévő jótállási feltételekkel hozzuk forgalomba. A garancia időtartama termékenként más és más lehet, ezt a termék mellett jeleztük. Amennyiben a termék garanciális időn belül, üzemszerű használat mellett meghibásodik, úgy a hiba elhárítására az ország egész területén a gyártók által kijelölt szervizek/szakszervizünk által biztosított szerviz háttér áll rendelkezésre. 


Termékeink "Használati útmutatóval" kerülnek átadásra. Kérjük, figyelmesen olvassa át, és a benne foglaltakat tartsa be.

Amennyiben a terméken meghibásodást tapasztal, azt ne használja! Haladéktalanul jelezze ügyfélszolgálatunkon! A helytelen használat, és a hiba megjelenését követő további használat a garancia, illetve a szavatossági jogok elvesztésével jár!

 

Kínálatunkban ismert világmárkák kiemelkedő minőségű termékei vannak, ennek ellenére előfordulhatnak gyártási eredetű hibák. Bármilyen felmerülő probléma esetén a vevők érdekeinek maximális figyelembevételével járunk el.

 

Természetesen a garancia időn túl is rendelkezésére áll szervizünk. Az alkatrész ellátás több éven át biztosított.

 

Vevőszolgálat:  2040 Budaörs, Stefánia u. 32.

Tel: 06 20 9436110   

 

  

 

Szolgáltató, Cégadatok 

KYOKEI Wellness Hungary Kft

 • Székhely: 1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 16. III. em. 17.
 • Adószám: 13977632-2-41
 • Cégjegyzékszám: 01-09-882861 (Fővárosi Törvényszék Cégbírósága)

 

 

Ügyvezető tulajdonos

 Lukács László 

 +36 20 9436110

Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
Hívjon minket, vagy írjon!

Bemutató terem

2040 Budaörs, Budapesti út 93.

Kérjük, egyeztessen időpontot!
Igény szerint esti órákban, vagy hétvégén is tudjuk fogadni!

Hívjon minket

06 70 943 6110

hétfőtől vasárnapig: 8-20 óráig

Írjon nekünk e-mailt

info@kyokei.hu

Írja meg miben segíthetünk!

Köszönjük üzenetét!