Executive Sens Melegített görgőkkel, dupla vádli gyurás maximalistáknak

Kyokei Executive Sens masszázsfotel

Kyokei Executive Sens - bézs

bézs

ár2 090 000 FT
garancia3 év
raktáron
Kyokei Executive Sens - fekete

fekete

ár2 090 000 FT
garancia3 év
raktáron

Rendelje meg

Rendelje meg most közvetlenül az importőrnél
2 090 000 Ft-ért, 3 év teljeskörű KYOKEI garanciával és
ajándék házhozszállítással, összeszereléssel, beüzemeléssel, bemutatással, 30 napos tanácsadási cseregaranciával, 14 napos visszavéttel.
MEGRENDELEM
Masszázsfotel prémium masszázsélmény
prémium masszázsélmény
Masszázsfotel extra magas terápiás hatás
extra magas terápiás hatás
Masszázsfotel határozott nyak és váll masszázs
határozott nyak és váll masszázs
Masszázsfotel határozott derék masszázs
határozott derék masszázs
Masszázsfotel extra magas személyre szabhatóság (4D)
extra magas személyre szabhatóság (4D)
Masszázsfotel maximáis testmagasság
155-200 cm 140 kg-ig
Masszázsfotel váll méret
53 cm

Próbálja ki

Foglaljon időpontot ingyenes próbára és tanácsadásra budaörsi bemutatótermünkbe! Könnyű megközelítés, ingyenes parkolás, személyre szabott tanácsadás.
Igény szerint esti órákban, vagy hétvégén is tudjuk fogadni!
időpontfoglalás

Kyokei Executive Sens bemutatása

Intelligens 3D Testfelmérés

Ez a felmérő technika gondoskodik arról, hogy a fotel az Ön alkatának megfelelő akupresszúrás pontokon fejtse ki hatását. A technológia jól működik, de amennyiben Ön szeretné, manuálisan felülbírálhatja a beállításokat. Ez garantálja a minden körülmények közt a tökéletes, testalkatához illeszkedő masszázst.

360°-os meleg lábterápia, vádli gyúrómasszázzsal

Az Executive Sense a masszázsfotelek szokásos lábhengerén és gyors fordítási technikán alapuló, innovatív, két irányú teljes gyúrómasszázs technikát fejlesztett ki a lábak számára. Az így megvalósult egyedülálló gyúrómasszázs funkció a legjobb lábmasszázs élmény eléréséhez a lábak fűtésével kiegészítve dolgozik, kiváló hatással az egészségre.

A legmagasabb szintű 4D hőterápia

Melegített masszázsgörgők - Úttörő megoldás, amit eddig csak a Panasonic csúcsmodelljeiben élvezhettünk. A meleg hatására kinyílnak a kapillárisok, felgyorsul a szervezet anyagcseréje és a sejtek működése. Ez hatékony módja a befeszült izmok lazításának. Bármilyen fura, ennek ellenére csak a masszázsfotelek felében alkalmazzák a hőterápiát, azt is leginkább csak a deréknál. Ebben a fotelben derék és a lábmelegítésen túl a masszázsgörgőket is melegítik. Ez azt jelenti, hogy ott is melegít, ahol a görgőkkel masszíroz, így az egész gerinc melletti hátizomzat melegítést kap, ami sokkal hatékonyabban segíti a görcsös izmok lazulását, a fájdalom csökkenését. Ez a ma elérhető legmagasabb szintje a masszázsfotelbe integrált hőterápiának.

76 db masszírozó légpárna

A cég mindent bevetett, hogy a legfinomabb masszázst nyújtsa a végtagokon is. A szakmában etalonnak számító Inada Sogno-ban sincs ennyi légpárna, amennyi ebben a fotelban. A váll, kar/csukló, derék, fenék, vádli és a lábfej masszírozásához összesen 76 db légpárnát használnak. ami, egyedülálló a piacon. Öt fokozatban állítható az erősség, így kiválaszthatja az Önnek legkellemesebbet.

4D masszázs technika

A 4D mechanika általában egy merevkaros 3D masszírozó egységet jelöl. Az Executive Sense esetében dupla kiemelő egységet alkalmaztak. A mechanika felső részére beépített légpárnás egység teszi kiegyensúlyozottá, humánussá a masszázst. A mechanika alsó részen elhelyezett motoros mechanika végzi a kiemelést. Az a mechanika villámgyorsan képes akár 8 cm-t is kinyúlni a síkból, hogy megfelelően hatékony, mélymasszázst nyújtson, különösen a comb, a derék, a váll trigger-pontjainál.

Megosztott "L" pálya, mely lehetővé teszi a kifeszítő nyújtást

Úttörő megoldás, amellyel nem kell választani a fenék masszázs ("L" pálya adottsága), vagy a manuálterápiás, kifeszítő testnyújtás közt (amit eddig csak "I", "J" vagy "S" pályás fotelekben lehetett létrehozni). A deréknál megosztott pálya egyesíti az I, J, S és az L pálya előnyeit: Nyújtásnál tejesértékű hát-hátrahúzó nyújtást végez, miközben az ülőlap ellenkező irányba mozdul - Masszázsgörgők közben áthaladnak a fenék alatti pályarészre és ott masszírozzák a nehezen elérhető ülőgumókat. Nézze meg a lentebb található, technológiát bemutató videónkat!

Zero Gravity testhelyzet

A Zero Gravity testhelyzet megnöveli a masszázsélményt, és csökkenti a keringési rendszer terhelését. Az eredetileg NASA által használt testhelyzetben a szív kicsit alacsonyabbra kerül, mint a térd. Ez a testhelyzet csökkenti a szív terhelését, valamint mélyebb masszázst eredményez. A NASA eredeti elmélete alapján a Executive Sense-nél létrehoztuk a legkényelmesebb "Zero Gravity" masszázs pozíciót, a lábak és a felsőtest kb.128°-os szöget zár be. Ezáltal a test a legtermészetesebb és legteljesebb relaxációs pozícióban kerül, a lábak magasabban lesznek, mint a test.

Derék csavaró kimozgatás

A beállt derék ellazításának a nyújtástól finomabb módja. Az enyhe csavaró mozgás a fájdalomcsillapítás lehetőségét kínálja. A finom kimozgatást légpárnák végzik.

Helytakarékos technológia

Sok fotellel az a baj, hogy nagy és sok helyet foglal. A helytakarékos fotelt ezzel szemben teljesen a falhoz tolhatja, 5-10 cm helyet kell hagyjon csupán. A fotel csak használat közben igényel extra helyet.

Teljes testnyújtás funkció

A másik fontos terápiás eleme a korszerű masszázsfoteleknek a nyújtás. A rendszeres nyújtással megelőzhető a krónikus izomgörcs. A nyújtó mozdulatok szinte azonnali fájdalomcsillapító hatásúak lehetnek. A megosztott L pályának köszönhetően már 3D-s mechanikával is lehetségessé vált a kifeszítő testnyújtás: a váll légpárnák lerögzítik és hátra húzzák a felsőtestet, miközben az alsótestet lefelé húzza. A hát masszírozó görgői eközben határozott kiemeléssel segíthetik a hátizomzat nyújtását, a lazulását. Egyes esetben ez erőteljes lehet, amennyiben akkut fájdalmai vannak ne használja ezt a funkciót!

Színterápia

Holisztikus funkció, a színátment-terápia. Egy besötétített szobában érzékelhető a színek érzelmi hatása, ami kellemes érzettel tölt el, segít relaxálni, oldani a mindennapok feszültségét. A masszázs élvezete közben könnyeben merülhetünk álomba.

Könnyen kezelhető, magyar nyelvű távirányító

Nagy LCD kijelzőn követhetjük mit csinál a masszázsfotelünk. A sok gomb helyett logikusan felépített menürendszerben végezhetjük az irányítást. A leggyakrabban használt funkciók, mint a testhelyzet beállítás vagy az automata programok külön gyors gombot kaptak. A Kyokei Executive Sense távirányítója a Magyar nyelvet is támogatja!

Automatikus, motoros lábhossz állítás

A komfort maximalizásáért a láb hosszat automatikusan állítja a fotel. Míg más masszázsfotelekben Önnek kell kinyomnia, és egy rugó ellenében nyomva tartania a lábrészt, itt motorok mozgatják és rögzítik a lábrészt.

Exkluzív dizájn

Az Executive Sense teljesen átdolgozott külsőt kapott. Masszív karfák, robosztus megjelenést, tartósságot, erőt szimbolizálnak. A belső párnákat a legigényesebb autók belsejéből ismerős "gyémánt" varrással készítették. Nem kérdéses, hogy mind a masszázs mind a megjelenés prémium termékké teszi a Kyokei Executive Sense-t

APP Távirányítás mobil eszközről

Az App-Storeból és a GooglePlayből letölthető applikációval bluetoothon keresztül kapcsolódhat masszázsfoteljéhez. Minden funkciót kényelmesen, jól áttekinthetően irányíthat vele. Az applikáció mind Androidos, mind IOS rendszerre ingyenesen letölthető.

Automata programok

  • Recovery (pihentető)
  • Relief (felszabadító)
  • Strech-Extend (nyújtó)
  • Music sync (zene ritmusára masszíroz)
  • Renew (felfrissítő)
  • Calming (nyugtató)
  • Refresh (frissítő)
  • Energy (energetizáló)
Kyokei Executive Sens technikai adatai

Mire ajánlott
Tartós derék és hátfájásra
igen
Hölgyeknek
igen
Stresszoldásra - kikapcsolódásra
igen
Testalkat
165-185cm
Terhelhetőség (max)
130 kg
Színek
fehér/barna, fekete, bézs/gold
Hátmasszázs rendszer
4D-L karos
igen, 6 görgős
Melegített görgő
igen
Pálya alak és hossza (Track)
J-pálya 135cm
Szétnyíló pálya teljestest nyújtáshoz (Flex Open Track)
igen
Testfelmérés
Váll helyzet felmérés
igen
Masszázstechnikák
Szokásos masszázs technikák
igen
Rezegtetés
igen
Aktív kiemelés
igen
Masszázs beállítások
Hátmasszázs erősségi fokozat auto módban
nem állítható
Hátmasszázs erősségi fokozat manuál módban
6
Szélesség fokozatok manuál módban
3
Sebesség fokozatok manuál módban
5
Légpárna rendszer
Comb/fenék masszázs
igen
Kar masszázs
igen
Váll lefogás
igen
Derék masszázs
igen
Comb oldalsó masszázs
igen
Vádli masszázs
igen
Lábfej masszázs
igen
Fokozatok
6
Masszázs erőssége
egyben állítható
Légpumpák és szelepek száma
2/15
Talpmasszázs
Talpmasszázs módok
guasha tárcsa, lábujj + achilles
Sebbeség fokozatok száma
igen
Vádlimasszázs
Kompressziós légpárnák
igen
Vádligyúrás
igen
Hátsó vádligyúrás (tárcsa vagy guasha)
igen
Test nyújtás
Térdizület nyújtás
igen
Mellkas nyújtás
igen
Comb felső izomzat nyújtás
igen
Comb alsó izomzat nyújtás
igen
Csavarás funkció
igen
Csípőhintáztatás
légpárnás
Hőterápia
Melegített hátpárnázat
igen
Melegített hátgörgők
igen
Melegített láb
igen
Vezérlés, működtetés
Programok száma - auto
13
Távírányító jellege
tablet / magyar, angol
Magyar nyelvű
igen
Hangvezérlés
igen
App vezérlés
igen
Időzítő beállítás
5-40 perc
"Pause" funkció
igen
Gyorsgombok a karfán
testhelyzet + ZG, hőterápia, talpmasszázs, Ki-Be
További funkciók
Zero Gravity testhelyzet ZG
igen
Zenelejátszás
Bluetooth
Hangulat LED
RGB
Helytakarékos előre mozdulás
igen
Lábhossz állítás módja
motoros
Mágnesterápia
igen
Energia fogyasztás (egy óra)
0,28 kWh
Méretek
Belső méret (hát / comb / vádli)
65/51/48 cm
Külső méret ülő(szé/ma/mé)
90/125/162 cm
Külső méret fekvő (szé/ma/mé)
90/99/196 cm
Súly
145 kg
Zajszínt
49-52dB
Csomagolt méret /doboz #1
155x79x96 cm/ 121 kg
Csomagolt méret /doboz #2
95x40x72 cm/ 21 kg
Csomagolt méret /doboz #3
59x57x62 cm/ 36 kg

Rendelje meg

Rendelje meg most közvetlenül az importőrnél
2 090 000 Ft-ért, 3 év teljeskörű KYOKEI garanciával és
ajándék házhozszállítással, összeszereléssel, beüzemeléssel, bemutatással, 30 napos tanácsadási cseregaranciával, 14 napos visszavéttel.
MEGRENDELEM

Próbálja ki

Foglaljon időpontot ingyenes próbára és tanácsadásra budaörsi bemutatótermünkbe! Könnyű megközelítés, ingyenes parkolás, személyre szabott tanácsadás.
Igény szerint esti órákban, vagy hétvégén is tudjuk fogadni!
időpontfoglalás

Technikai adatok, méret

Kyokei Executive Sens méretek Kyokei Executive Sens méretek Kyokei Executive Sens méretek
Maximális terhelhetőség: 130 KG
Légzsákok száma: 45 db
Zajszínt: 49-52dB
Üzemi feszültség: 230 V/50Hz AC
Termék súlya: 140 KG

további Masszázsfotelek
Kyokei katalógus letöltés
Töltse le masszázsfotel összehasonlító táblázatunkat
Táblázatunk segítséget nyújt masszázsfoteleink összehasonlításában, megtalál bennük minden fontos információt és technikai adatot.

Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
Hívjon minket, vagy írjon!

Bemutató terem

2040 Budaörs, Budapesti út 93.

Kérjük, egyeztessen időpontot!
Igény szerint esti órákban, vagy hétvégén is tudjuk fogadni!

Hívjon minket

06 20 943 6110

hétfőtől vasárnapig: 8-20 óráig

Írjon nekünk e-mailt

info@kyokei.hu

Írja meg miben segíthetünk!

Köszönjük üzenetét!
06 20 943 6110
Értesüljön elsőként legújabb akcióinkról!