Executive Amikor a méret a lényeg.
Prémium masszázsfotel XXL testalkatra

Kyokei Executive masszázsfotel

Kyokei Executive - fehér

fehér

ár1 799 000 FT
garancia5 év
raktáron
Kyokei Executive - fekete

fekete

ár1 799 000 FT
garancia5 év
raktáron

Rendelje meg

Rendelje meg most közvetlenül az importőrnél
1 799 000 Ft-ért, 5 év teljeskörű KYOKEI garanciával és
ajándék házhozszállítással, összeszereléssel, beüzemeléssel, bemutatással, 30 napos tanácsadási cseregaranciával, 14 napos visszavéttel.
MEGRENDELEM
Masszázsfotel prémium masszázsélmény
prémium masszázsélmény
Masszázsfotel extra magas terápiás hatás
extra magas terápiás hatás
Masszázsfotel határozott nyak és váll masszázs
határozott nyak és váll masszázs
Masszázsfotel határozott derék masszázs
határozott derék masszázs
Masszázsfotel extra magas személyre szabhatóság (4D)
extra magas személyre szabhatóság (4D)
Masszázsfotel maximáis testmagasság
170-205 cm 140 kg-ig
Masszázsfotel váll méret
57 cm

Próbálja ki

Foglaljon időpontot ingyenes próbára és tanácsadásra budaörsi bemutatótermünkbe! Könnyű megközelítés, ingyenes parkolás, személyre szabott tanácsadás.
Igény szerint esti órákban, vagy hétvégén is tudjuk fogadni!
időpontfoglalás

Kyokei Executive bemutatása

Amikor a méret a lényeg 

Mit sem ér a legjobb technológiájú masszázsfotel, ha nem férünk bele, vagy kényelmetlen érezzük magunkat. Az Executiv 4D megalkotásakor egy luxus limuzin kényelmét vették alapul. Megnövelték a hát és ülőfelület hosszát, szélesebbre alakították ki a vállrészt. Az Executive 4D belső méretében jelenleg a legnagy fotel a piacon. Az így megnövelt fotelben az XXL testalkatú, vállas, magas felhasználóknak nem kell feszengeniük és élvezhetik a a 4D masszázs előnyeit.   

Nyújtásra képes, megosztott "L" pálya 

A Comtek cég egyedüli megoldása, amellyel már nem kell megalkudóan választania az L-pálya nyújtotta fenék masszázs és a profi testnyújtást biztosító S-pályás fotelk közt. A deréknál megosztott pálya egyestíti az S és az L pálya előnyeit:  Nyújtűsnál tejesértékű hát-hátrahúzó nyújtást végez, mert az ülőlap fixen marad - Masszázs közben pedig a görgők áthaladnak a fenék alatti pályarészre és ott masszírozzák a nehezen elérhető ülőgumókat.

Melegített görgők - 4D Hőterápia 

Sok masszázsfotelben talál hőterápiát, azok azonban a hátmasszázs területén kívűl helyezkedek el. Ebben a fotelben derék és a lábmelegítésen túl a masszázsgörgőket is melegítik. Ez azt jelenti, hogy a gerinc mellett elhelyezkedő hátizomzat is kaphat meleget, ami segíti a görcsös izmok lazulását, a fájdalom csökkönését. Ez a ma elérhető legmagasabb szintje a masszázsfotelbe integrált hőterápiának. A masszázst végző felső görgőket kerámia betéttel melegítik. Úttörő megoldás, amit eddíg csak a Panasonic csúcsmodelljeiben élvezhettünk. A meleg hatására  gerincet tartó izmokban kinyílnak a kappilárisok, felgyorsul a szervezet anyagcseréje és a sejtek működése. A meleg a masszásszal kombinálva a leghatékony módja a befeszűlt izmok lazításának. 

3D Testfelmérés

Ez a felmérő technika gondoskodik arról, hogy a fotel az Ön alkatának megfelelő akupresszúrás pontokon fejtse ki hatását. A technológia jól működik, de amennyiben a Ön szeretné, manuálisan felülbírálhatja a beállításokat. Ez garantálja a minden körülmények közt a tökéletes masszázst.

4D masszázs technika - humánus mélymasszázs 

A 4D mechanika álatlában egy merevkaros 3D masszírozó egységet jelöl. Az Executive 4D esetében dupla kiemelő egységet alkalmaztak. A mechanika felső részére beépített légpárnás egység teszi kiegyensúlyozottá, humánussá a masszázst. A mechanika alsó részen elhelyezett motoros mechanika végzi a kiemelést. Az a mechanika villámgyorsan képes akár 8 cm-t is kinyúlni a síkból, hogy megfelelően hatékony, mélymasszázst nyújtson, különösen a comb, a derék, a váll triggerpontjainál.

Zero Gravity testhelyzet

A Zero Gravity testhelyzet megnöveli a masszázsélményt. Az eredetileg NASA által használt testhelyzetben a szív kicsit alacsonyabbra kerül mint a térd. Ez a testhelyzet csökkenti a szív terhelését, valamint mélyebb masszászt eredményez.

Helytakarékos technológia

Sok fotellel az a baj, hogy nagy és sok helyet foglal. A helytakarékos fotelt ezzel szemben teljesen a falhoz tolhatja, 5-10 cm helyet kell hagyjon csupán. A fotel csak hásználat közben igényel extra helyet.

76 db masszírozó légpárna

A cég mindent bevetett, hogy a legfinomabb masszázst nyújtsa a végtagokon is. A szakmában etalonnak számító Inada Sogno-ban sincs ennyi légpárna, amennyi ebben a fotelban. A Váll, kar/csukló, derék, fenék, vádli és a lábfej masszírozásához összesen 76 db légpárnát használnak. ami, egyedülálló a piacon. Öt fokozatban állítható az erősség, így kíválaszthatja az Önnek legkellemesebbet.

Testnyújtás

A másik fontos terápiás eleme a korszerű masszázsfoteleknek a nyújtás. A rendszeres nyújtással megelőzhető a krónikus izomgörcs. A nyújtó mozdulatok szinte azonnali fájdalomcsillapító hatásuak lehetnek. A megosztott L pályának köszönhetően a váll légpárnák legrögzítik és hátra húzzák a felsőtestet, miközben az alsótest mozdulatlan marad. A hát masszírozó görgők határozott kiemeléssel segíthetik a hátizomzat lazulását. Egyes esetben ez erőteljes lehet, amennyiben akkut fájdalmai vannak ne használja ezt a funkciót!

Derék csavaró kimozgatás

A beállt hát ellazításának a nyújtástól finomabb módja. Az enyhe csavaró mozgás a fájdalomcsillapítás lehetőségét kínálja. A mozgatást légpárnák végzik.

Színterápia

Másodlagos funkció, a színátment-terápia. Egy besötétített szobában kellemes érzettel tölt el, segít relaxálni, oldani a mindennapok feszültségét.
A masszázs élvezete közben könnyeben merülhetünk álomba.

Könnyen kezelhető távírányító

Nagy LCD kijelzőn követhetjük mit csinál a masszázsfotelünk. A sok gomb helyett logikusan felépített menürendszerben végezhetjük az irányítást. A leggyakrabban használt funkciók, mint a testhelyzet beállítás vagy az automata programok külön gyors gombot kaptak.

Automatikus lábhossz állítás

A komfort maximalizásáért a lábhosszat automatikusan állítja a fotel. Míg más masszázsfotelekben Önnek kell kinyomnia, és nyomva tartania a lábrészt, egy rugó ellenében, itt motorok mozgatják és tartják a beállított hosszban a lábrészt.

Automata programok
 • Recovery (pihentető)

 • Relief (felszabadító)

 • Strech-Extend (nyújtó)

 • Music sync (zene ritmusára masszíroz)

 • Renew (felfrissítő)

 • Calming (nyugtató)

 • Refresh (frissítő)

 • Energy (energetizáló)

 
Beállítási lehetőségek
 • ZeroGravity testhelyzet

 • Időzítő

 • Masszázs sebesség: 5 fokozat

 • Szélesség: 3 fokozat

 • Légmasszázs erősség: 5 fokozat

 • 3D hátmasszázs erősség 6 fokozat

 • Hőterápia 7 fokozat

 • LED ki/be

 • Talp masszázs ki/lágy/gyors
Rendelje meg

Rendelje meg most közvetlenül az importőrnél
1 799 000 Ft-ért, 5 év teljeskörű KYOKEI garanciával és
ajándék házhozszállítással, összeszereléssel, beüzemeléssel, bemutatással, 30 napos tanácsadási cseregaranciával, 14 napos visszavéttel.
MEGRENDELEM

Próbálja ki

Foglaljon időpontot ingyenes próbára és tanácsadásra budaörsi bemutatótermünkbe! Könnyű megközelítés, ingyenes parkolás, személyre szabott tanácsadás.
Igény szerint esti órákban, vagy hétvégén is tudjuk fogadni!
időpontfoglalás

Technikai adatok, méret

Kyokei Executive méretek Kyokei Executive méretek Kyokei Executive méretek
Maximális terhelhetőség: 130 KG
Légzsákok száma: 45 db
Zajszínt: 49-52dB
Üzemi feszültség: 230 V/50Hz AC
Termék súlya: 140 KG

további Masszázsfotelek
Kyokei katalógus letöltés
Töltse le masszázsfotel összehasonlító táblázatunkat
Táblázatunk segítséget nyújt masszázsfoteleink összehasonlításában, megtalál bennük minden fontos információt és technikai adatot.

Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
Hívjon minket, vagy írjon!

Bemutató terem

2040 Budaörs, Budapesti út 93.

Kérjük, egyeztessen időpontot!
Igény szerint esti órákban, vagy hétvégén is tudjuk fogadni!

Hívjon minket

06 20 943 6110

hétfőtől vasárnapig: 8-20 óráig

Írjon nekünk e-mailt

info@kyokei.hu

Írja meg miben segíthetünk!

Köszönjük üzenetét!
06 20 943 6110
Értesüljön elsőként legújabb akcióinkról!