Kyokei Air-Press Shiatsu talp és lábmasszírozó

A(z) Kyokei Air-Press Shiatsu talp és lábmasszírozó termékünk forgalmazása befejeződött.
Aktuális talp és lábmasszírozó kínálatunkat ide kattintva találja

Kyokei Air-Press Shiatsu - ezüst

ezüst

Kyokei Air-Press Shiatsu - gyöngyház

gyöngyházKyokei Air-Press Shiatsu bemutatása

Air Press 2017-es generációja, most mozgó és emelkedó nyomó párnákkal. Elnyűttnek érzi a lábát? Sokat van magas sarkú cipőben? Vagy csak szeretné kényeztetni a lábát nap mint nap? Legújabb termékünk segít megvalósítani Önnek ezt a vágyát. Egy hosszú nap után, bevásárlás után, kényeztesse lábfejét és vádliját egy lazító kellemes masszázzsal. Nem csak nőknek!

 

Élethű talpmasszás a "mozgó ujj" fejlesztésnek köszönhetően. Láb mérete 38-45 közt állítható.

 

  

 

A lábmasszírozó készülék hatásairól

A lábmasszírozó készülék hatásfoka közel azonos az élő masszázzsal. Már-már vetekszik is vele. Minden mozgás pneumatika segítségével történik. A masszázs végeztével a járás könnyűnek érződik, a lábfej, talpizmok és a lábikrák ellazulnak. A készülék egy olyan extra élményt ad, amit még a legdrágább masszázsfotel se tud visszaadni, ugyanis képes „megfogni” a lábat, és ez által a talp izmait teljesen átmozgatja és nem csak „bogyókon” tologatja a lábfejünket. A vádli masszázs során oldal irányú szorításával helyben tartja a lábszárat, és a lábikrát a légpárnákra helyezett shiazu gombokkal masszírozza. Az élmény annyira kellemes, hogy használata után megszűnik a láb fáradtság érzete. Csendes működésével nem zavarja az Ön körül pihenni vágyó családtagokat se.

 

 

A készülék működési elve:

A termékben található kompresszor légbefújással szabályozott légpárnákkal masszíroz. A légpárnákon található kisebb nagyobb shiatzu gömbök segítségével imitálja az emberi kéz/ujjak nyomását. Ezeknek az intenzitása három fokozatban szabályozható. A szabályozás történhet a program elindítását követően azonnal vagy a program futása alatt bármikor, amikor kellemetlennek érezzük vagy erősíteni kívánjuk az intenzitást.
A készülék felső része flexibilisen mozgatható ezért nem feltétlen szükséges egy merev, egyenes ülőpozíciót felvenni, hanem a számunkra legkényelmesebb üléshelyzet használata ajánlott.

 

 

Hazaért a munkából és még várja a házimunka, de már fáj a lába az egész napos jövés-menéstől? Esetleg magas sarkú cipőt hord?

 

Kényeztesse lábát!  Masszírozó készülékünk teljesen automata módon fogja masszírozni lábát. Nem csak a talpát masszíroztathatja, hanem lábujjait, sarkát és lábikráját is kényeztetheti.

 


további Lábmasszírozók

Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
Hívjon minket, vagy írjon!

Bemutató terem

2040 Budaörs, Budapesti út 93.

Kérjük, egyeztessen időpontot!
Igény szerint esti órákban, vagy hétvégén is tudjuk fogadni!

Hívjon minket

06 70 943 6110

hétfőtől vasárnapig: 8-20 óráig

Írjon nekünk e-mailt

info@kyokei.hu

Írja meg miben segíthetünk!

Köszönjük üzenetét!
06 70 943 6110
Értesüljön elsőként legújabb akcióinkról!