Kyokei Air-Press Shiatsu talp és lábmasszírozó

Kyokei Air-Press Shiatsu - ezüst

ezüst

ár119 900 FT
garancia1 év
Kyokei Air-Press Shiatsu - gyöngyház

gyöngyház

ár119 900 FT
garancia1 év


Kyokei Air-Press Shiatsu bemutatása

Air Press 2017-es generációja, most mozgó és emelkedó nyomó párnákkal. Elnyűttnek érzi a lábát? Sokat van magas sarkú cipőben? Vagy csak szeretné kényeztetni a lábát nap mint nap? Legújabb termékünk segít megvalósítani Önnek ezt a vágyát. Egy hosszú nap után, bevásárlás után, kényeztesse lábfejét és vádliját egy lazító kellemes masszázzsal. Nem csak nőknek!

 

Élethű talpmasszás a "mozgó ujj" fejlesztésnek köszönhetően. Láb mérete 38-45 közt állítható.

 

  

 

A lábmasszírozó készülék hatásairól

A lábmasszírozó készülék hatásfoka közel azonos az élő masszázzsal. Már-már vetekszik is vele. Minden mozgás pneumatika segítségével történik. A masszázs végeztével a járás könnyűnek érződik, a lábfej, talpizmok és a lábikrák ellazulnak. A készülék egy olyan extra élményt ad, amit még a legdrágább masszázsfotel se tud visszaadni, ugyanis képes „megfogni” a lábat, és ez által a talp izmait teljesen átmozgatja és nem csak „bogyókon” tologatja a lábfejünket. A vádli masszázs során oldal irányú szorításával helyben tartja a lábszárat, és a lábikrát a légpárnákra helyezett shiazu gombokkal masszírozza. Az élmény annyira kellemes, hogy használata után megszűnik a láb fáradtság érzete. Csendes működésével nem zavarja az Ön körül pihenni vágyó családtagokat se.

 

 

A készülék működési elve:

A termékben található kompresszor légbefújással szabályozott légpárnákkal masszíroz. A légpárnákon található kisebb nagyobb shiatzu gömbök segítségével imitálja az emberi kéz/ujjak nyomását. Ezeknek az intenzitása három fokozatban szabályozható. A szabályozás történhet a program elindítását követően azonnal vagy a program futása alatt bármikor, amikor kellemetlennek érezzük vagy erősíteni kívánjuk az intenzitást.
A készülék felső része flexibilisen mozgatható ezért nem feltétlen szükséges egy merev, egyenes ülőpozíciót felvenni, hanem a számunkra legkényelmesebb üléshelyzet használata ajánlott.

 

 

Hazaért a munkából és még várja a házimunka, de már fáj a lába az egész napos jövés-menéstől? Esetleg magas sarkú cipőt hord?

 

Kényeztesse lábát!  Masszírozó készülékünk teljesen automata módon fogja masszírozni lábát. Nem csak a talpát masszíroztathatja, hanem lábujjait, sarkát és lábikráját is kényeztetheti.