Kyokeoi logo

Kyokei iRobo masszírozó készülék

Próbálja ki Ön is!


Mi az a RelaxPont?

A Kyokei üzleti elgondolásai Japánból származnak. Ebben az országban már nagy hagyományokkal rendelkezik a masszázs felhasználása az üzleti életben. Elterjedt a masszázskészülékek alkalmazása munkahelyen, üzletekben.

A RelaxPont egy olyan helyiség, üzlet, vagy akárcsak egy kis sarok, ahol az emberek a hétköznapok rohanását megszakítva, pár perc alatt is felfrissülést találhatnak. Egy kellemes masszázs jótékonyan hat munka közben, vagy a sportolást követõen.

Három féle RelaxPontot lehet megkülönböztetni attól függõen, hogy kiknek kínál masszázsszolgáltatást!

 

Kapcsolat

Kérdése van?

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére:
Hívjon minket, vagy írjon!
+36 30 630 9919
info@kyokei.hu


Vásárlás?
Irány a WebShop!Irodai RelaxPont

Masszázsfotelek

Naponta több órát tölt számítógép elõtt?
A nap végére ideges, feszült, ami már kihat a munkájára is?
Hogyan kapcsolódhat ki úgy, hogy ez ne menjen munkája rovására?

A megoldás: irodai Kyokei RelaxPont!

Az irodai RelaxPont egy olyan lehetõség, melynek keretében egy relaxáló szobát, illetve akár csak egy sarkot alakíthatnak ki a munkatársak részére. Ez lehetõséget biztosít arra, hogy a feszített munkavégzés közben akár 15 perc alatt felfrissüljön, gondolatai kitisztuljanak, és újult erõvel láthasson munkához.

Szakértõink tanácsokkal segítenek felmérni a vállalkozásnak, hogy a munkatársak száma, illetve a munka jellege alapján hogyan célszerû kialakítani az irodai RelaxPontot. A RelaxPont legfontosabb darabja a gondosan kiválasztott masszázsfotel, melynek hatását egyéb kiegészítõkkel lehet maximalizálni.

Az irodai RelaxPont hozzájárul az eredményes munkavégzéshez, és számtalan más elõnnyel is bír.

Most akár INGYEN létrehozhatja munkahelyén a RelaxPontot!

Hogyan? Keresse kollégáinkat, hogy holnap már élvezhesse a frissítõ masszázst!

 

Szolgáltató RelaxPont

Jáde masszázságyak

Önnek már létezõ vállalkozása van, ahol számtalan ügyfél megfordul?
Bõvítené a szolgáltatásait? Esetleg egy kis extra bevételre is szer tenne?
Exkluzív ügyfeleinek szeretne exkluzív kiszolgálást biztosítani?

A RelaxPont egyik fontos funkciója a masszázsszolgáltatás nyújtása. A szolgáltató RelaxPont különlegessége, hogy egy már létezõ szolgáltatás kiegészítõjeként mûködik. Lehetõség van pl. kozmetika, fodrászat, wellness panzió, illetve fogorvosi rendelõ mellett kialakítani a RelaxPontot, így ügyfeleinknek változatosabb szolgáltatást kínálhatunk. Az alapszolgálatás exkluzivitásától függõen itt érdemes mérlegelni, hogy ingyenesen biztosítjuk-e a masszázst ügyfeleinknek.
Napjaink sikeres vállalkozásainak titka, komplex szolgáltatásokat kínálnak, esetleg a vásárló többféle árut tud megvenni egy helyen. Ebbõl következik az a tétel, miszerint már létezõ ügyfeleiben rejlõ üzleti potenciát kell kihasználni.
Ha az Ön üzletének már kialakult vendégköre van, úgy könnyebb elérni ezt a célcsoportot egy újabb szolgáltatás felkínálásával. Tehát az extra szolgáltatás egyfelõl már létezõ ügyfeleinek szól, akik hálásak lesznek, hogy vállalkozása kínálata bõvült. Másfelõl ez egy új lehetõség, hogy bõvítse ügyfélkörét, hiszen olyan szolgáltatást kínál, amivel lépéselõnyre tesz szert versenytársaival szemben!

 

Önálló RelaxPont

Kisebb masszírozók

A Kyokei RelaxPont Masszázsszalon legfontosabb tevékenysége a Kyokei masszázstermékek bemutatása, illetve az ezekkel való szolgáltatásnyújtás. Kyokei RelaxPont masszázsszalon nyitására lehetõség van franchise szerzõdés keretében, illetve viszonteladói együttmûködés alapján.

Szívesen lenne viszonteladónk? Látogasson el hozzánk!

Címünk:

Kyokei Wellness Hungary
Budapest
Bajcsy-Zsilinszky út 16.

 

Vásárlás

WebShop-unk az év minden napján várja Önt, napi 24 órában! Vásároljon kényelmesen, könnyedén otthonából, felszabadült idejét Önnek és családjának ajándékozzuk!

A termékeinket díjtalanul házhozszállítjuk, beüzemeljük Önnek!


Tovább a WebShop-ba!


Információk, segítség a választáshoz

Jó masszázsfotelt találni könnyû, a számunkra tökéleteset nehéz.

Minden masszázsfotel máshogyan masszíroz - mint ahogyan nincs két egyforma masszõr sem. Azért, hogy Ön eligazodhasson a funkciók és programok rengetegjében, egyetlen táblázatba foglaltuk Önnek a Kyokei masszázsfotelek jellemzõit.

 

Kattintson ide az összefoglaló táblázatért!


 

Ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére:
Hívjon minket, vagy írjon!
+36 30 630 9919
info@kyokei.hu


Vásárlás?
Irány a WebShop!