Kyokeoi logo

Próbálja ki Ön is!


Kyokei iRelax.2

Ajánlott:Otthoni kényeztetést kedvelőknek, hát és derékfájásra, keringési panaszokra, fejfájás, stressz esetére, kiválló ár/érték arányt keresőknek, normál testalkatra
2D+ luxus kényeztetése

Az új mechanika, kiegészítve a légpárnás mozgatással, proffesszionális teljesítményt nyújt. A Kyokei inteligens vezérlése légpárnákkal segíti a hátmasszázst. Kiemeli , csavarja a testet, ezzel térbeli masszázsélményét nyújt.

Az iRelax.2.2 masszázsfotel a többi testrészével is törődik, a fejétől a talpáig kényezteti Önt. Precízen masszírozza a talpát, a lábát, a kezét, sőt minden ujjait is.

Hármas megoldás a hátfájásra

Hátfájás legfőbb forrása a megváltozott fejtartás. Nyakunk begörcsöl, mellkasunk beszűkül, és az elmozdult csigolyák leronthatják az agy vérellátását, gyakoribbak a fejfájások is.

Az iRelax.2 hármas megoldása eredményesebben kényezteti a nyakat, és lazítja fel a vállizmokat. Segíti a csigolyák tápanyagellátását, regenerálódását.


#1 Leszorító vállpárnák
A hagyományos vállmasszírozó párnákkal a mellkas nyújtás szinte lehetetlen. Ezek oldalról nyomják a vállat, így a görgők könnyedén kiemelik a testet a fotelból. Az iRelax.2 leszorító vállpárnái ezt megakadályozzák, vissszatartják a felsőtestet. Hatékonyabb a hátmasszázs, váll és mellkas nyújtása.


#2 "Előrebukó-görgő"

Az iRelax.2 kiemelkedő váll és nyakizom masszázzsal rendelkezik, amit az előre bukó, 2D+ mechanika, a kikönnyített Kyokei párnázat és a részletes programok együttesen tesznek lehetővé. Az iRelax.2 inteligens masszázsgörgői a váll felett kinyulnak, akár 6 cm-t is, így jobban elérik a váll fesszültség pontjait.


#3 Nyújtás funkció
Gyógytornával, manuálterápiával szokták kezelni az előreesett vállakat és előrebillent medencét. Az iRelax.2 speciális nyújtó programja lefelé húzza a lábat, visszafelé a mellkast, ezzel eredményesen lazítja a berövidült izmokat.

Görgős talpmasszázs

A talp reflexológiás pontjain keresztül egyensúlyba hozható szervezetünk. Az iRelax.2 a Thai talpkaparás terápiát használja. A görgők sebessége állítható, vagy kikapcsolható.

Speciális kimozgatások

A légpárna rendszer nyújtó, csavar, csipőlengető mozdulatokkal segíti a medence és a derék kilazítását. (Twist, Strech, Dreamwave)

 
Szállítás
Díjmentes
Garancia
5 Év
Elérhetőség
raktáron
Akciós ár
699.000 Ft
VÁSÁRLÁS >>
Kosárba tesz
 

Programok

 • A1 FINE - Komfort masszázs:
  Finoman kényezteti a testét, miközben serkenti a vérkeringést és az anyagcserét. Mindenkinek ajánlott!
 • A2 RELAX - Relaxáló masszázs:
  Megnyugtatja, ellazítja az egész testét. Stresszoldó hatású, elõsegíti a harmonikus, nyugodt alvást.
 • A3 STIFFNESS - Fittness masszázs:
  Mélyen ható masszázs, fellazítja a letapadt, fáradt izmokat. Sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzõknek hatásos.
 • A4 RECOVERY - Frissítõ masszázs:
  Megszünteti a kimerültségét, aktivizálja, frissíti a testét. Reggeli használata felélénkíti a testet.
 • NECK AND SHOULDER:
  Váll/nyak masszázs; Vállmasszázsra súlyozott program. Ülõmunkát végzõknek, számítógéppel dolgozóknak ajánlott.
 • BACK AND WAIST
  Hát/derékmasszázs; Derékmasszázsra súlyozott program. Derékfájás esetén, illetve állómunkát végzõknek hasznos.
 • LOWER BODY:
  Alsó test masszázs; Lábfejre, vádlira, combra és fenékre súllyozott masszázs. Javítja a teljes test vérkeringését, segíti a fogyást.
 • WHOLE BODY AIR:
  Teljes test kényeztető légpárnás masszázsa, hátmasszázs nélkül. Időseknek, gyerekeknek is használható. A masszázs erõssége 2 fokozatban állítható.

Manuális masszázs
 • Masszázsmódok: vállazítás, shiatsu, gyúrás, paskolás, gyúrás & paskolás, nyújtás
 • Masszázs sebessége: 5 sebességi fokozat
 • Masszázs szélessége: 3 szélességi opció
 • Légpárnás masszázs erõssége: lábfej, vádli, fenék, kar
 • Masszírozott terület: teljes test / részleges / rögzített

Két beállítását memoriába mentheti!


Miért iRelax.2?

A Kyokei iRelax.2 luxusmasszázst kínál, a jóval drágább modellek funkcióit nyújtja, elérhető áron.

Még a legjobb foteleknél is korlátozott hátmasszázs hatékonysága, mert hátgörgők kiemelik a testet.

Kyokei legújabb fejlesztésű foteljeiben a vállat a görgők irányába rögzíti a vállpárna, így hatékonyabb a felső hát és a nyak masszázs.

A vállpárna helyzete testalkatához igazítható, hogy ott fejtse ki a hatását ahol kell.

Az iRelax.2 egyedi kompakt funkciójaként a vállpárnákat egyszerűen felhajtva masszázsfotelét hagyományos fotelnak is használhatja.

A beépített tízféle automatikus program, testét felmérve, több mint 900 féle variációból állítja össze az Önnek leghatékonyabb masszázst.

Az iRelax.2 egy kíválló családi masszázsfotel, luxus kényeztetéssel. Karbantartja Ön és családja a vérkeringését, lazítja a hátizmokat.

 

Határozott masszázst kedvelőknek, méretei alapján 160-185 cm magasaknak, 110 kg testsúlyig ajánlott

 

Hogyan mûködik?

A masszázsfotel bekapcsolása után a háttámla döntésével és a lábrész emelésével állítsa be az Önnek legkényelmesebb testhelyzetet. A Zero Gravity pozíció a legideálisabb a vérkeringés szemponjából

A párnázat segítségével a testére ható masszázs erõsségét befolyásolhatja.

Választhat az automatikus vagy a manuális módok közül.

Automatikus masszázsmódot választva a görgõk elõször végighaladnak a hátán és a váll résznél megállnak, hogy az Önek legmegfelelõbb vállpozitciót beállíthassa. Ilyenkor a masszázsfotel sípoló hangot ad, mely alatt Ön a beállíthatja a vállpozíciót.

A karok, lábak kényeztetéséről, az izmok lazításáról kompressziós légpárna rendszer gondoskodik. Igénye szerint külön állíthatja erősségüket, vagy ki is kapcsolhatja. Az iRelax.2 vádlimasszázs erőssége úgy van beállítva, hogy enyhe visszeresek is használhatják!

Talpát több tucat görgőcske kényezteti. Intenzítása állítható, vagy kikapcsolható

A Relax funkciónak köszönhetoen a háttámla és a lábrész a program lejártakor nem tér vissza automatikusan alaphelyzetbe, csak ha Ön is akarja!

 

Mi a selfnes?

Az ezredforduló után a fittness-t felváltotta a wellness gondolata, mely a test edzésén túl a különbözõ nyugtató, nyújtó gyakorlatokat hangsúlyozta, ezzel érve el a test nyugalmi állapotát.

2010-ben pedig ránk köszöntött a selfness évtizede! Immáron az egészséges test nem minden! A selfness a testi-lelki egészséget hirdeti,melyet a test és lélek harmóniájával érhetünk el. A mozgáson és testgyakorlatokon túl idõt kell szánni a lelki felfrissülésre is!

 

Garancia hosszabítás

Minőségi termékeinkre termékfüggően 2-5 év garanciát adunk.

Az alap garanciát meghosszabíthatja. Választhatja a teljeskörű garanciát otthonában, vagy a gazdaságos, fődarab garanciát, szervízünkben.

Az öt év eltelte után egyedi felmérés alapján tudunk további garanciát vállalni.

Garancia időszakot követően is rendelkezésére áll gyári szakképzett szerelő csapatunk. Főbb alkatrészek a vásárlást követő tíz évig elérhetőek.


Kyokei iRelax.2 nyújtás
Kyokei iRelax.2 hát akupresszura
Kyokei iRelax.2 thai "talpkaparó" görgők

Kiemelt funkciók

Légpárnás masszázs rendszer

A testrészek együttes masszázsa érdekében megduplázták a pumpát és a vezérlőszelepeket. Külön a kar és külön az alsó végtagok részére. A dupla és a tripla rétegű légpárnák nagyobb mozgás terjedelemben tudnak masszírozni, a nagyobb erőt, ugyanakkor finoman képesek kifejteni.

Az izmok vér-, és oxigénellátását fokozva felgyorsul a méregtelenítési folyamat, javul a vese és a nyirokrendszer mûködése. A combokban lerakódott salakanyagok távozását, ezzel a súlycsökkentést és narancsbõr kezelését az erõs vibráció is segíti. A légpárnás masszázs erõssége egészen kis fokozatra is állítható, ezért a keringési problámával rendelkezõk is használhatják!

Személyreszabott masszázs

Testünk akupresszurás pontjai meghatározott helyeken vannak. Mivel nem vagyunk egyformák, ezért a fotel felméri testalkatát, Önhöz igazítja a masszázs programot. Az iRelax.2 masszázsprogramjait tapasztalt masszőrök segítségével fejlesztették.

Határozott masszázs

A komfort csillapító anyagokat minimálisra csökkentették a nyak és derék párnázatban, így közvetlen a kapcsolat a görgők és az izmok közt.

Automatikusan beálló lábhossz

A mozgások során a lábhossz változik. A teleszkópos megoldás ezt folyamatosan követi, a lábmasszázshoz így mindíg optimális a láb helyzete. Extra hosszú kinyúlás, akár 23 cm-ig.

Zero Gravity testhelyzet

A keringési problémák kiemelt rizikó faktor. Pihentesse szivét a NASA által kifejlesztett testhelyzetben! A Zero Gravity (súllytalanság) segíti a vérkeringés, a visszerek és a nyirok működését. Három testhelyzetből választhat.

Memória tárolóhely

Kedvenc masszázsfotel beállításait eltárolhatja, majd egy gombnyomással előhívhatja! Két memória hely áll rendelkezésére .

Mágneses terápia

A vádli akupresszúrás pontjait 4-4 db kis sugárzású, állandó mágnes stimulálja. Javítja a test energia áramlását, az epe és a vese működését.

Minőség, Garancia

A Kyokei iRelax.2 a Távol Kelet legkorszerûbb masszázsfotel gyárában készül, Kínában. A minõségi anyagoknak, mind az alkalmazott gyártási technológiáknak köszönhetõen Ön egy csúcsminõségû termék birtokosa lesz. Az alap garancia 5 év, lejárat után meghosszabítható.

 

Technikai adatok


 • Felhasználási cél:
  masszázsfotel - izmok ellazítása, átmozgatása, izületi fájdalmak ideiglenes enyhítése vérkeringés javítása,méregtelenítés fokozása
 • Hát mechanika tipusa:
  2D+, I-pálya
 • Hát masszázs területe:
  73 cm hossz, 21 cm széles
 • Masszázs módok:
  gyúrás, ütögetés, shiatsu, paskolás, nyújtás
 • Kiterjesztett masszázsmódok: légpárnás masszázs, görgős talpmasszázs
 • Légpárnás rendszer:
  2 db pumpa, 53 légzsák, 16 szelep
 • Légpárnás masszázs erõsség:
  2 fokozatban állítható
 • Nyújtó funkciók:
  Nyújtás, Csavarás, Csipőhintáztatás
 • Görgős talpmasszázs:
  2 fokozatban állítható, kikapcsolható
 • Lábrész:
  Automatikusan beálló hossz, akár 23cm kinyúlás
 • Zero Gravity testhelyzet:
  3 féle
 • Relax funkció
  Program végén nem áll vissza
 • Programok:
  9 db automata, 5 db manuális
 • Egyedi program memória:
  2 darab
 • Kárpit anyaga
  szintetikus bõr
 • Hálózati feszültség:
  220-240 V, 50/60 Hz / 180W
 • Szállítási méret (2doboz):
  185x76x77 cm, 63x36x102 cm 126kg
 • Terhelhetõség:
  110 kg
 • Tömeg:
  110 kg


Információk, segítség a választáshoz

Jó masszázsfotelt találni könnyû, a számunkra tökéleteset nehéz.

Minden masszázsfotel máshogyan masszíroz - mint ahogyan nincs két egyforma masszõr sem. Azért, hogy Ön eligazodhasson a funkciók és programok rengetegjében, egyetlen táblázatba foglaltuk Önnek a Kyokei masszázsfotelek jellemzõit.

 

Kattintson ide az összefoglaló táblázatért!


 

Ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére:
Hívjon minket, vagy írjon!
+36 30 630 9919
info@kyokei.hu


Vásárlás?
Irány a WebShop!