Kyokeoi logo


Kyokei iRobo masszírozó készülék

Próbálja ki Ön is!


Kyokei iRobo

Egyedülálló kényeztetés, a hát és fejfájás ellenszere
3D masszázs, a létező legjobb

Ez a proffesszionális masszázsfotel fejétől a talpáig kényezteti Önt. A létező legjobb eszközök és 3D technológiák segítségével testének több pontját kényeztetik egyszerre, egészen új szintre emelve a masszázs élményét.

Kényeztetés felsőfokon

A masszírozó fejeket légpárnákkal kombinálták, így már nem csak a háta, hanem az egész teste élvezheti a masszázst. Masszírozza a talpát, a lábát, a kezét, sőt minden ujját. Mindezt a legprecízen végzi, hogy Önnek igazán egyedi kényeztetésben legyen része.

Hármas megoldás a hát és fejfájásra

Hátfájás legfőbb forrása a megváltozott fejtartás. Nyakunk begörcsöl, mellkasunk beszűkül, és az elmozdult csigolyák leronthatják az agy vérellátását, gyakoribbak a fejfájások is.

Az iRobo hármas megoldása minden eddiginél eredményesebben kényezteti a nyakat, és lazítja fel a vállizmokat. Segíti az elmozdult, elmeszesedett csigolyák regenerálódását.


#1 Leszorító vállpárnák
A hagyományos vállmasszírozó párnákkal a mellkas nyújtás szinte lehetetlen. Ezek oldalról nyomják a vállat, így a görgők könnyedén kiemelik a testet a fotelból. Az iRobo leszorító vállpárnái ezt megakadályozzák, vissszatartják a felsőtestet. Hatékonyabb a hátmasszázs, váll és mellkas nyújtása.


#2 "Megragadó-görgő"

Az iRobo egyedülálló váll és nyakizom mély-masszázzsal rendelkezik, amit a 3D mechanika, a csillapított Kyokei párnázat és a részletes programok együttesen tesznek lehetővé.


#3 Nyújtás funkció
Gyógytornával, manuálterápiával szokták kezelni az előreesett vállakat és előrebillent medencét. Az iRobo speciális nyújtó programja lefelé húzza a lábat, visszafelé a mellkast, ezzel eredményesen lazítja a berövidült izmokat.

Extrém testméretre tervezve

A Kyokei iRobo kivételesen nagy fotel. Meghosszabbított hátmechanikával rendelkezik, magasabb embereknek is teljes masszázst nyújtva, a nyakcsigolyáktól a farpofákig. Lábrésze akár 23-cm-t is kinyúlik, lábfej egysége 46-ös lábméretig ideális.
Ajánlott testalkat: 165-200 cm magasság, robosztus felépítésnek köszönhetõen 150 kg-os testsúly sem akadály!

Önre szabott masszázs

A fotel mikroszámítógépe az Ön alkatához alkalmazkodik: a masszázsgörgõk szenzorok segítségével felmérik testét, és személyére szabják mûködésüket. Személyi masszõre négy, speciálisan összeállított terápiás programmal várja.


 
Szállítás
Díjmentes
Garancia
5 Év
Elérhetőség
Raktáron
Akciós ár
990.000 Ft
VÁSÁRLÁS >>
Kosárba tesz
 

Programok

Automata programok
 • FINE: Komfort masszázs; - Finoman kényezteti a testét, miközben serkenti a vérkeringést és az anyagcserét. Mindenkinek ajánlott!
 • RELAX: Relaxáló masszázs; - Megnyugtatja, ellazítja az egész testét. Stresszoldó hatású, elõsegíti a harmonikus, nyugodt alvást.
 • STIFFNESS: Fittness masszázs; - Mélyen ható masszázs, fellazítja a letapadt, fáradt izmokat. Sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzõknek hatásos.
 • RECOVERY: Frissítõ maaszázs; - Megszünteti a kimerültségét, aktivizálja, frissíti a testét. Reggeli használata felélénkíti a testet.
 • WAIST STRECH: Komfortos masszázs, hát kiegyenesítő nyújtásokkal. Kifejezetten az "irodai ülőmunka"-ban efáradt részekre.
 • 3D VÁLL NYAKMASSZÁZS: - Váll/nyak masszázs; Vállmasszázsra súlyozott program. Ülõmunkát végzõknek, számítógéppel dolgozóknak ajánlott.
 • 3D GERINCMASSZÁZS: - Hát/derékmasszázs; Derékmasszázsra súlyozott program. Derékfájás esetén, illetve állómunkát végzõknek hasznos.
 • LOWER BODY: - Alsó test masszázs; Lábfejre, vádlira, combra és fenékre súllyozott masszázs. Javítja a teljes test vérkeringését, segíti a fogyást.
 • ARM AIR: Kar masszázs, Kézfej, alkar masszázsmód. Pihenteti a megerõltetett alkart. A masszázs erõssége 2 fokozatban állítható.

Manuális masszázs

Állítsa össze az Önnek legmegfelelõbb masszázst:
 • Masszázsmódok: vállazítás, shiatsu, gyúrás, paskolás, gyúrás & paskolás, nyújtás
 • Masszázs sebessége: 5 sebességi fokozat
 • Masszázs szélessége: 5 szélességi opció
 • 3D opció: Változtatható erõsség
 • Légpárnás masszázs erõssége: lábfej, vádli, fenék, kar
 • Masszírozott terület: teljes test / részleges / rögzített
 • Infra hõterápia a háton és a talpon
 • Vibrációs fenékmasszázs

Három beállítását memoriába mentheti!


Miért az iRobo?

Egy masszázsfotel használatakor a legfontosabb funkció a hát masszázsa.

Még a legjobb foteleknél is korlátozott hátmasszázs hatékonysága, mert hátgörgők kiemelik a testet.
Ezt megakadályozandó, az iRobo leszorító vállpárnákat alkalmaz. Ezzel eredményesebb, hatékonyabb a hát masszázsa, a váll és mellkas nyújtása.

A masszázs erőssége a "hagyományos", 2D masszázsfoteleknél nem állítható a masszázs során..A Kyokei iRobo egy különösen erős masszázs-képességgel bíró fotel. A fotel erõssége azonban állítható, tudunk gyengébb vagy erõsebb masszázst beállítani

A hátmasszázs másik sarokpontja, az egyenletesség. Az iRobo-ban a legmodernebb 3D (háromdimenziós) mechanikát alkalmazva, a masszírozó görgők szoftveresen követik gerinc alakját. A beállításnak megfelelően egyenletesen komfortos, vagy erős.

Proffeszionális szoftver: Az iRobo masszázs programjait tapasztalt masszőrök segítségével fejlesztették. Mindegyik egy külön masszőrt rejt.

Az iRobo közel 20%-al nagyobb telületen masszíroz mint a korábbi masszázsfotelek. A hátfelületen 81 cm magas, és 15-15 cm-t, oldalanként.

Az iRobo a különleges szoftveres és hardveres kialakítása miatt, méltán mondhatjuk, hogy a maximalisták igényeit is kielégíti!

 

Hogyan működik?

Helyezkedjen el kényelmesen, állítsa be a fejpárnát: amennyiben nyak-, vállmasszázst szeretne a párnát helyezze magasabbra! A párnázat segítségével a vállára ható masszázs erõsségét befolyásolhatja.

A fotel bekapcsoláskor felveszi a ZeroGravity #1 helyzetet. Ez ideális TV nézéshez, társalgáshoz. Intenzív masszázshoz válassza a ZeroGravity #2, dőlt, vagy #3, teljesen lefektetett helyzetet. Ezek a legideálisabbak a mély masszázs és a vérkeringés serkentése szemponjából.

Válasszon az automatikus vagy a manuális program módok közül.

Automatikus masszázsmódot választva a fotel felméri gerincét.

Program futás közben a vállmagasság változtaható, így biztosan azokat a feszültségpontokat masszírozza, amiket Ön szeretne!

A karok, lábak kényeztetéséről, az izmok lazításáról kompressziós légpárna rendszer gondoskodik.

Igénye szerint külön állíthatja erősségüket, vagy ki is kapcsolhatja. Az iRobo vádlimasszázs erőssége úgy van beállítva, hogy enyhe visszeresek is használhatják!

Talpát több tucat görgőcske kényezteti. Intenzítása két fokozatban állítható, vagy kikapcsolható

A programok 20 percesek, de Ön 5-35 perc közti időzítést állíthat be.

A masszázs után a a fotel a beállított helyzettben marad - Relax funkció.

 

Mi a selfnes?

Az 1990-es évesben a fittness új hullámként söpört végig a világon, hirdetve a testedzés és testmozgás minden formáját.

Az ezredforduló után a fittness-t felváltotta a wellness gondolata, mely a test edzésén túl a különbözõ nyugtató, nyújtó gyakorlatokat hangsúlyozta, ezzel érve el a test nyugalmi állapotát.

2010-ben pedig ránk köszöntött a selfness évtizede! Immáron az egészséges test nem minden! A selfness a testi-lelki egészséget hirdeti,melyet a test és lélek harmóniájával érhetünk el. A mozgáson és testgyakorlatokon túl idõt kell szánni a lelki felfrissülésre is!

Már15 perc kellemes masszázs igen meditatív állapotba hoz, így egyszerre kényezteti a testet és a lelket!

 

Garancia hosszabítás

Minőségi termékeinkre termékfüggően több év garanciát adunk.

Az alap garanciát meghosszabíthatja, egészen öt évig. Választhatja a teljeskörű garanciát otthonában, vagy a gazdaságos, fődarab garanciát, szervízünkben.

Az öt év eltelte után egyedi felmérés alapján tudunk további garanciát vállalni.

Garancia időszakot követően is rendelkezésére áll gyári szakképzett szerelő csapatunk. Főbb alkatrészek a vásárlást követő tíz évig elérhetőek.


Kyokei iRobo 3D vállmasszázs
Kyokei iRobo mellkas nyújtás
Kyokei iRobo thai "talpkaparó" görgők

Kiemelt funkciók

Görgős talp-reflexológia

A talp reflexpontjai kapcsolatban állnak belsõ szerveinkkel. Az iRobo talp masszírozó egységébe épített görgők Thai "talpkaparás" elvén működnek.

Sarok masszázs

A sarok két oldalán elhelyezett shiatsu gumók a vese és a hólyag meridián pontjait ingerlik. Ezzek a pontok keresztcsonti fájdalmak, hasmenés, székrekedés, gyakori vizelés problémáiban segíthetnek. A nemi mirigyek, méh és prosztata reflex pontjai is itt vannak, ilyen jellegű problémák esetén is hasznos ez a funkció.

Nyirok és vérkeringés serkentés

Az iRobo komplex légpárnás masszázsrendszere az alsó testre is kiterjesztik a masszázst. Az izmok vér-, és oxigénellátását fokozva felgyorsul a méregtelenítési folyamat, javul a vese és a nyirokrendszer mûködése. A légpárnás masszázs erõssége egészen kis fokozatra is állítható, ezért a keringési problámával rendelkezõk is használhatják!

Vibrációs masszázs

A combokban lerakódott salakanyagok távozását, ezzel a súlycsökkentést és narancsbõr kezelését segítiaz erõs vibráció. A légpárnás masszázs kiegészítve kitûnõen lehet alkalmazni a kar véráramlásának javítására is. A karmasszázs segíti a salakanyagok távozását és a méregtelenítést.

Izomlazítás hőterápiával

A hõterápiás kezelést a test több pontján is alkalmazza a maximális hatás érdekében.
A hátpárnába épített szénszálas melegítõ sugarai az izmok mélyére hatolnak - ahová a masszászgörgõk csak nehezen érnek el - és ott fejtik ki hatásukat.
A talp melegítése nyugtató hatású, és növeli a komfortot.

A teljes ellazulás alapfeltétele a teljes kényelem. Ha Ön magasabb, akkor sem kell szorongania! Az extra hosszú háttámla és a flexibilis lábfejegység garantálja Önnek is a kényelmes masszázspozíciót!

Zenehallgatás

A teljes ellazulást zenehallgatás teszi teljessé. Az iRobo szabványos Ipod csatlakozóval rendelkezik, Csatlakoztassa zenelejátszóját, és helyezze az erre célra kialakított kis zsebbe, a térde mellet, és ímáris hallgathatja kedvenc zeneszámait a fejpárna mellé beépített hangszórókon.

Könnyű kezelhetőség

A Kyokei iRobo masszázsfotel irányító központja egy praktikus távvezérlõ. Célszerû gombkiosztás, masszázsfolyamatok követésére szolgáló kijelzõje mindenki számára könnyen kezelhetõ.

Minőség, Garancia

A Kyokei iRobo a Távol Kelet legkorszerûbb masszázsfotel gyárában készül, Kínában. A folyamtosan kiváló minőséget, az ISO 9001 szabványok szerinti szigorú ellnőrzés garantálja. Minden Kyokei masszázsfotelt a legnagyobb gondossággal gyártanak, süketszobás hanganalízist és több órás tesztelést végeznek. A vevőkhöz csak a szigorú teszteknek megfelelt termék kerül.

A minõségi anyagoknak, mind az alkalmazott gyártási technológiáknak köszönhetõen Ön egy olyan csúcsminõségû termék birtokosa lesz, amire extra hosszú 5 év garanciát vállalhatunk.


 

Technikai adatok

 • Felhasználási cél:
  masszázsfotel - izmok ellazítása, átmozgatása, izületi fájdalmak ideiglenes enyhítése, vérkeringés javítása,méregtelenítés fokozása, gerincmenti izmok lazítása
 • Hát mechanika tipusa:
  3D, I-pálya
 • Hát masszázs területe:
  80 cm hossz, 21 cm széles
 • Hát masszázs erőssége:
  5 fokozatban állítható
 • Masszázs módok:
  gyúrás, ütögetés, shiatsu, paskolás, nyújtás , 3D kombinált
 • Kiterjesztett masszázsmódok:
  légpárnás masszázs, vibrációs masszázs, görgős talpmasszázs
 • Görgős talpmasszázs:
  2 fokozatban állítható, kikapcsolható
 • Légpárnás masszázs:
  3 fokozatban állítható, területenként kikapcsolható
 • Színterápa:
  LED fény a karfák oldalán
 • Zene:
  Ipod/Mp3 csatlakozó (3,5m Jack)
 • Nyújtó funkciók:
  Nyújtás, Csavarás, Csipőhintáztatás
 • Háttámla dönthetõsége, lábrész emelhetõsége, ülõlap dönthetõsége elektromosan, fokozatmentesen
 • Lábrész:
  Automatikusan beálló hossz, akár 23cm kinyúlás
 • Zero Gravity testhelyzet:
  3 féle
 • Relax funkció
  Program végén nem áll vissza
 • Programok:
  5 db automata, 5 db manuális, 4 db 3D
 • Egyedi program memória:
  3 darab
 • Kárpit anyaga
  szintetikus bõr
 • Hálózati feszültség:
  220-240 V, 50/60 Hz / 300W
 • Idõzítõ:
  20 perc, fix
 • Méret (doboz):
  145 cm x 70 cm x 85 cm
 • Terhelhetõség:
  150 kg
 • Tömeg:
  138 kg


Információk, segítség a választáshoz

Jó masszázsfotelt találni könnyû, a számunkra tökéleteset nehéz.

Minden masszázsfotel máshogyan masszíroz - mint ahogyan nincs két egyforma masszõr sem. Azért, hogy Ön eligazodhasson a funkciók és programok rengetegjében, egyetlen táblázatba foglaltuk Önnek a Kyokei masszázsfotelek jellemzõit.

 

Kattintson ide az összefoglaló táblázatért!


 

Ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére:
Hívjon minket, vagy írjon!
+36 30 630 9919
info@kyokei.hu


Vásárlás?
Irány a WebShop!